Shitet trualli 23 ari ne Kline

Është publikuar nga Shpendi me datën 09/04/2018 21:37.
Çmimi: 2 350 € 2 500 €

Shitet trualli ne siperfaqe prej 23 ari ne Kline, trualli gjendet ne rrugen e Dollcit, rruga para ETC ne te majte, me saktesisht trualli gjendet 30 m pasi te kalojsh hekurudhen per gjakove,
Trualli ka hyrje ne rrugen e asfaltuar, posedon te gjithe dokumentet ne rregull dhe mund te behet menjehere perkthimi i pronesise, posedon po ashtu uje, kanalizim, rryme dhe hyrje ne rrugen e asfaltuar.
Presim vetem bleres serioz.

+37744471909 049903918