Banesa 122 m2 ne Atike Penthouse*qmimi 350 euro/m2

Është publikuar nga Besa-Komerce me datën 21/04/2017 15:40.
Çmimi: 350 €

Bejm ndrrim edhe me vetura,troje,toke. B A N E S A T 350,00 Euro/Për meter katëror. Qmimi i Lokalit ne Përdhesë 700,00 Euro/Për meter katëror. Qmimi i Lokalit në katin e Parë 490,00Euro/për meter katëror. Banesat dhe Lokalet nuk jan ne hipotek Perkthimi mbrenda dites te noteri Parking te mjaftushem mbi toksor dhe nen toksor. Garazha Oxhak per dru Nxemje qendrore me rrym Lifti (Ashensori) 24 ore Roje te objektit 24 ore Kamerat vezhguse Të gjitha banesat dhe lokalet jane me fleta poseduse ,me leje Ndërtimi,Leje te përdorimit. Per me shume info 044 /158-e info 044 /158- 226 Viber: +37744158226 e-mail; n.p.besa-komerce@hotmail.com