Dyer dhe Dritare 25% Zbrije Sezonale LAMIPLAST

Është publikuar nga Arton me datën 13/04/2017 21:01.
Çmimi: 85 €
Trego distancën(Rahovec)

Punojmë dyer dhe dritare te plastikes.Me sistem te mbylljes WinkHaus -Gjitha Dimenzionet e mundshme: -Dyrë te hymjes duke filluar nga :300 Euro Posedojm 50 modele te ndryshme -80x140 =85 Euro me Roleta 130 Euro -80x210=140 Euro me Roleta 190 Euro dyer te ballkonit -80x120=80 Euro me Roleta 125 Euro -80x210=130 Euro -Me material 8cm trashësia me 3 Diktuna Me prodhimet tona japim Garancion 10 vjeqar me shkrim Kjo ofertë është zbritje sezonale me sasi të limituar Transporti dhe Montimi ne tërë Kosoven gratis Kontakti : 044-381-154,po ashtu mundësia është edhe me Viber pas ores : 18:00 Gjindemi ne Drenas Viiber:+37744381154