Pllaci 4 Ari ne shitje (7500 € Ari)

Është publikuar nga Enis Gashi me datën 14/02/2017 04:10.
Çmimi: 7 500 € 7 500 €

Pllaci ne shitje 4 Ari ne zone urbanizuar me infrastrukture sic jane:rruga e asfaltuar, rryma, ujesjellesi, kanalizimi, Tv kabllor.
Pllaci ne shitje 4 Ari ne zone urbanizuar me infrastrukture sic jane:rruga e asfaltuar, rryma, ujesjellesi, kanalizimi, Tv kabllor.
Pllaci gjindet ne hyrje te Klines 300 m nga rruga kryesore.
Mund te kontaktoni edhe ne viber +37744222901 dhe whatsapp +37744222901
Faleminderit