krejt 70D rinj Canon

Është publikuar nga jhcjjc me datën 18/04/2016 22:19.
Çmimi: 750 €
Trego distancën(Mitrovica V.)

Xmax promo

Oferta Promo Blej 2 merrni 1 falas Brand New Original

Ne jemi te specializuar në shpërndarjen e elektronikës: të tilla si e reja të iPhone, iPad,
MacBook, Samsung, Digital Cameras, origjinale Apple iPhone 6 dhe 6 Plus-128 GB / 64 GB Fabrika Lexuara .. dhe laptopë, lojra, instrument muzikor, Baby endacak etj

Të gjitha të produktit më poshtë janë krejt të re dhe vjen me një minimum prej 12 muaj garanci ndërkombëtare dhe politikën e kthimit ..

më kontaktoni për më shumë informacion ::


Skype :: melvin.chavez212

Email :: melvinchavez212@gmail.com