MJESHTRI I ELEKTRIKUT & UJIT OFRON

Është publikuar nga Naimi me datën 22/07/2019 10:10.
Çmimi: 0 € -
Trego distancën(Prishtinë)

Ofron instalime te elektrikut dhe ujit ne renovimet e ndyshme neper banesa lokale apo shtepi te juaja, ndrim apo montimi i sholes, lavaborit, bojlerit, pasqyret, bildeve, kadave, ora te ujit , gypa te ndryshem te ujit , qeshmeve te ndryshme, tushbaterive , ndrim nxemsin e bojlerit , ndrim i sigureses, fidit , lampa te ndryshme, nderpresa te ndryshem , prizmave , nderpres banove , kalldajave elektrike, prej 5 evro per 1 montim, tushkabinat prej 15 evro , gjakuzi si dhe bej intervenime ne prishjet e ndryshme qe ndollin ne jeten e perditshme info ne tel : 044280725