MJESHTRI I ELEKTRIKUT & UJIT PUNOJ ME KOMPENZIM

Është publikuar nga Naim me datën 22/07/2019 10:10.
Çmimi: 0 € -
Trego distancën(Prishtinë)

Ofroj instalime te elektrikut & ujit dhe kanalizimit , si dhe instalimin e nxemjes qendrore , instalime ne shtepi & banaesa objekte te reja lokale , renovime , mirmbajtjen e tyre , intervenim ne prishjet e tyre , montim sanitaris, montim te rrezervarve me rramje te lire dhe me pomp, instalimi e hidrantave, punoj edhe me kompenzim vetur, kombi e tjera me marveshje info ne tel: 044280725