Shiten 34.5 ari Tokë në Fushë Kosovë

Është publikuar nga Agjensioni Dion me datën 16/07/2019 19:17.
Çmimi: 15 000 € 15 000 €
Trego distancën(Prishtinë)


Shiten 34.5 ari Tokë në Fushë Kosovë, mbrapa Zonës Industriale. Trualli plotëson të gjitha kushtet dhe ka gjithë infrastrukturën siç janë uji, kanalizimi, rryma dhe rruga. Pranohet edhe ndarja e truallit në minimum 10 ari. Posedon dokumentacion të rregullt pronësor.
Çmimi është 15.000 euro për ari, çmimi diskutohet.

Agjensioni DION në Prishtinë
038 520 063, 044 147 956 ose 049 147 956
viber +38344147956
agjensioni-dion@hotmail.com
www.dion-ks.com