SHTEPI ME LOKALE NE SHITJE NE KOLEVICE AFER KUBATI

Është publikuar nga Prona PLUS me datën 10/12/2019 10:33.
Çmimi: 280 000 € 280 000 €
Trego distancën(Prishtinë)

SHTEPI ME LOKALE NE SHITJE NE KOLEVICE AFER KLINIKES KUBATI, ME SHUME HAPESIRE PER AFARIZEM SI DHE PER BANIM.
SIPERFAQJA E TRUALLIT 4 ARI.
KATI I PARE 800M2 LOKALE.
KATI I DYTE DHE TRETE BANIM NGA 290M2.
MUNDESI NDERRIMI ME BANESE NE PRISHTINE.
ÇMIMI: 280.000€
Tek kërkimi: shtypni “045534717”, pastaj prek komandën "KËRKO" dhe do të hapen të gjitha ofertat e Agjencisë Prona PLUS.

Prona PLUS
+377/ 045534717
+377/ 045534717 (VIBER)
pronaplus@hotmail.com