SHTEPI ME LOKALE 2100M2 LESHOHET ME QIRA ```

Është publikuar nga Prona PLUS me datën 27/01/2020 05:02.
Çmimi: 6 000 € 6 000 €
Trego distancën(Prishtinë)

LESHOHET ME QIRA SHTEPI ME SHUME HAPESIRA PER BANIM SI DHE PER AFARIZEM, SIPERFAQJA 2100M2, AFER RRUGES PRISHTINE PODUJEVE.
LOKACIONI: KODRA E TRIMAVE AFER PRINCIT TE ARBERIT.
QIRAJA: 6000€
Tek kërkimi: shtypni “045534717”, pastaj prek komandën "KËRKO" dhe do të hapen të gjitha ofertat e Agjencisë Prona PLUS.

Prona PLUS
+377/ 045534717
+377/ 045534717 (VIBER)
pronaplus@hotmail.com