SHTEPI ME 4.17 ARI TRUALL NE SHITJE, SOFALI```

Është publikuar nga Prona PLUS me datën 10/12/2019 10:33.
Çmimi: 180 000 € 180 000 €
Trego distancën(Prishtinë)

SHTEPI ME 4.17 ARI TRUALL NE SHITJE, SOFALI
3 SALLONA, 3 KUZHINA, 4 DHOMA, 3 BANJO, PUSHIMORE, GARAZHE ETJ.
TRUALLII: 417M2.
LOKACIONI: SOFALI.
ÇMIMI: 180,000EURO.

MUNDESI E PRANIMIT TE NJE VETURE PER KOMPENZIM, PLUS TE HOLLA SIPAS MARREVESHJES.

Tek kërkimi: shtypni “045534717”, pastaj prek komandën "KËRKO" dhe do të hapen të gjitha ofertat e Agjencisë Prona PLUS.

Prona PLUS
+377/ 045534717
+377/ 045534717 (VIBER)
pronaplus@hotmail.com