LESHOHET ME QIRA SHTEPI EKSKLUZIVE E MOBILUAR NE S

Është publikuar nga Prona PLUS me datën 11/12/2019 05:00.
Çmimi: 600 € 600 €
Trego distancën(Prishtinë)

LESHOHET ME QIRA SHTEPI E MOBILUAR EKSKLUZIVE ME SHUME HAPESIRA DHE E PAJISUR ME TE GJITHA.
LOKACIONI: SHKABAJ
QIRAJA: 600€

Tek kërkimi: shtypni “045534717”, pastaj prek komandën "KËRKO" dhe do të hapen të gjitha ofertat e Agjencisë Prona PLUS.

Prona PLUS
+377/ 045534717
+377/ 045534717 (VIBER)
pronaplus@hotmail.com