SHTEPI ME QIRA QENDER E PRISHTINES, AFER TREGUT

Është publikuar nga Prona PLUS me datën 10/12/2019 10:33.
Çmimi: 600 € 600 €
Trego distancën(Prishtinë)

SHTEPI ME QIRA QENDER E PRISHTINES, AFER TREGUT TE GJELBER, TE MULLINI I BANKOVIQIT, DY KATESHE.UJE 24 ORE, NGROHJE QENDRORE, PARKIM I MJAFTUESHEM.

Tek kërkimi: shtypni “045534717”, pastaj prek komandën "KËRKO" dhe do të hapen të gjitha ofertat e Agjencisë Prona PLUS.

Prona PLUS
+377/ 045534717 (VIBER)
+377/ 044199993
+386/ 049199993
e-mail: pronaplus@hotmail.com