SHTEPI ME 5.5 AR TRUALL NE SOFALI ```

Është publikuar nga Prona PLUS me datën 10/12/2019 10:33.
Çmimi: 200 000 € 200 000 €
Trego distancën(Prishtinë)

SHTEPIA: 90M2, 4 DHOMA, KUZHINE, BANJO DHE SHPAJZ. SIPERFAQJA E TRUALLIT:550M2.. LOKACIONI:SOFALI AFER VARREZAVE TE JEHUDIVE ÇMIMI:200.000 €

Tek kërkimi: shtypni “045534717”, pastaj prek komandën "KËRKO" dhe do të hapen të gjitha ofertat e Agjencisë Prona PLUS.


Prona PLUS
+377/ 045534717
+377/ 045534717 (VIBER)
pronaplus@hotmail.com