dhi ne ne shitje

Është publikuar nga zenel kastrati me datën 24/06/2014 17:42. Çregjistro, Ndrysho
dhi ne  ne  shitje
Çmimi: 0 €   -     Komuna: Malishevë  
   
 

shes dhit e kuqe. te kontrolluera nga veterinari .dhe shum te mira.

Kontakto në email apo në telefon 049336724