Furnizojm Instalojm Filtrime per Pishina Private d

Është publikuar nga Pishina Lido me datën 28/01/2019 22:22.
Çmimi: 0 € -

Ndertojm Pishina Publike dhe Private ne mnyren me profesionale si dhe instalim profesional me te gjitha pjest instaluse te importuara nga Zvicra si pershembull

- Pompa Filtera
- Dekorime sipas deshires te juaj Fontana ,Masage etj
Qdo projekt egzekutohet me bashkpunim me firmat me te njohura ne Zvicer per volume te ujit te Pishines si dhe per projektim te instalimit

ejani binduni edhe vet me punen ton efikase

tel ne Kosov 00377 44 619 620+viber
tel ne Kosov 00377 44 130 271 + viber
tel ne Zvicer Info +41 78 854 22 23 +viber

e-mail pishina_lido@hotmail.com

+41 78 854 22 23 viber