punsim

Është publikuar nga begi me datën 12/01/2014 19:55. Çregjistro, Ndrysho
Çmimi: -       Komuna: Dardanë  
   
 

mos hezitoni por provoni ja deshmija e pageses

Date: November 05, 2013 1:36:24 PM
Amount Sent: $1.51 USD
Sender Name: Xtreme Surf!
Sender Email: sale@xtremesurf.info
Reference Number: 57B70-336F2-31222
Message: $44.75 Income in Oct 2013 185524 -13.43 30% admin -5.50 hosting -11.00 7 Premium members receive 50% back their Premium membership upgrade. 14.82 total= 0.0000798 Each Dollar! beufgerard $5804.00 X 0.0000798 = $0.46 +50% back Premium membership $0.50 = $0.96 bexha $9485.50 X 0.0000798 = $0.76 +50% back Premium membership $0.75 = $1.51 gqdz $27774.00 X 0.0000798 = $2.22 +50% back Premium membership $0.50 = $2.72 handi2003 $5241.50 X 0.0000798 = $0.42 +50% back Premium membership $0.75 = $1.17 livramento $6430.50 X 0.0000798 = $0.51 +50% back Premium membership $0.75 = $1.26 moniquesleads $6604.75 X 0.0000798 = $0.53 +50% back Premium membership $0.75 = $1.28 Pepan533 $71383.75 X 0.0000798 = $5.70 +50% back Premium membership $6.00 = $11.70 qq251431670 $47800.00 X 0.0000798 = $3.81 +50% back Premium membership $0.50 = $4.31 wladig $5000.00 X 0.0000798 = $0.40 +50% back Premium membership $0.50 = $0.90
View the details of this transaction by logging into your Payza account.

linku ku duhet
1 http://www.lxproject.org/?r=bexha dhe
2 http://www.mazbux.com/?ref=bexha
pagesa tjera
Reference Number
0086A-BC3EC-2B933
Fee
€0.31 EUR
Transaction type
Transfer Received From
Name/Email
lxProject
payza@lxproject.org
Current Status
Completed
Amount
€2.47 EUR
Total Amount
€2.16 EUR
Purchase Type
Service
Shipping Details
Not Provided
Payments Received: $9,485.50

por duhet te filloni e jo si disa regjistrohen dhe nuk klikojn mendojn te behen milionera jo nuk mundesh pa fillu suksese

Kontakto në email