Dhoma femijesh

Është publikuar nga Sokol Selmani me datën 26/12/2013 23:16. Çregjistro, Ndrysho
Dhoma femijesh
Çmimi: 800 €       Komuna: Prishtinë  
   
 

Dy dhoma njera me dizajne per djem me krevet,regall,tavoline pune,tepih perde kurse dhoma e vajZave permban gjerat e njejta veq se edhe nje krevat me shum dhe eshte e dizajnuar per vajza. Dhomat jane te reja te perdorura vetem 2muaj shiten per shkaqe vendbanimi.
Te interesuarit na lajmrojne ne 045686450 044972325

Kontakto në 045686450