PUNOJM KUZHINA SIPAS POROSIS

Është publikuar nga ragip me datën 03/07/2020 17:18.
Çmimi: 0 € 350 €
Trego distancën(Fushë Kosovë)

Punojm kuzhina sipas porosis me dizajne dhe ngjyra te shumta me teknik te avansume e me 5 vjet garacion per ma shum informata na kontaktoni ne nr 044296758 ose ne email Ragipi-dekor@hotmail.com