Shitet kuzhina italiane me shporet, frigorifer, friz

Është publikuar nga x me datën 12/09/2013 12:29. Çregjistro, Ndrysho
Shitet kuzhina italiane me shporet, frigorifer, friz
Çmimi: -       Komuna: Prishtinë  
   
 

Kuzhina eshte prodhim italian (mobileria AMRE). Eshte perdorur 3 vjet. Cmimi i blerjes ka qene 2500 euro. Ka mjaft hapsire dhe eshte shume e pershtatshme edhe per banesa te vogla sepse ka mundesi te shkeputjes se dollapave dhe pershtatjes sipas vendit. Ka shporet, friz, frigorifer dhe aspirator (te gjitha funksionale). Nese jeni te interesuar mund te vini ta shihni ne cdo kohe. Kuzhina na duhet neve deri ne qershor te ketij viti, keshtuqe mund ta merrni pas qershorit. Cmimin dhe pagesen e bejme me marreveshje.

Kontakto në email apo në telefon 044 841 775